Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, der bl.a. afkorter restitutionstid og fjerner muskelspændinger.
Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, der bl.a. afkorter restitutionstid og fjerner muskelspændinger.

HVAD KAN FYSIURGISK MASSAGE BL.A. HJÆLPE PÅ:

* Spændinger
* Hovedpine
* Migræne
* Piskesmæld
* Skuldersmerter
* Nakkeproblematikker
* Rygsmerter
* Lændesmerter
* Knæsmerter
* Ben smerter
* Besvær med at løfte armene
* Reducere stress i kroppen m.m.


Massagens virkninger er bl.a.:


* Opvarmer og afspænder muskler
* Lindrer og fjerner ømhed og smerter
* Øger udskillelsen af affaldsstoffer
* Øger bevægelighed i muskler og led
* Kan forkorte restitutionstid efter skader
* Kan nedsætte udskillelsen af stresshormoner
* Og meget mere...

”Fysiurgi” handler om at afhjælpe problematikker i bevægeapparatet altså i knogler, muskler og led. Det er en dybde gående massage, der gennemarbejder muskulaturen både på overfladen og i dybden. I den fysiurgiske massage arbejder jeg primært med musklerne, men også sener, bindevæv og ligamenter (ledbånd) bliver bearbejdet for at øge smidigheden og bevare muskelstyrken, afkorte restitutionstiden, smertelindre og generelt øge dit velvære. Det sker med forskellige massageteknikker og stræk. Målet med denne behandlingsform er overordnet at afhjælpe smerter og gener i bevægeapparatet enten helt eller delvist, så vi kan forebygge de gener, der eventuelt måtte opstå heri.

Det er en massageform, hvor viden om bevægeapparatets fysiologi og anatomi bl.a. omkring musklernes udspring, tilhæftning og funktion samt viden om, hvordan kroppen fungerer generelt er en vigtig del. Det er jeg gennem min uddannelse blevet godt klædt på til.

Har du brug for en forebyggende behandling, vil behandlingen typisk bestå udelukkende af massage. Hvis jeg undervejs kan se, der ligger andre problematikker i vejen for at opnå optimal behandling, vil jeg altid forsøge at afhjælpe dette ofte med hjælp fra flere behandlingsformer. På den måde arbejder jeg på at finde ind til årsagen til en eventuel problematik for, at behandlingen kan virke bedst muligt.