Velkommen til Livsharmonien.

Jeg hedder Maja V. Thomassen og er uddannet i massage og kropsterapi, coaching og stresscoaching. Se mere om hvilke behandlinger jeg udbyder HER

Hvis vi døjer med for eksempel ryggen, knæene, nakken, skuldrene eller på anden måde er bevægelseshæmmet og har smerter, kan det påvirke hverdagen rigtig meget. Det samme gælder, hvis vi måske er blevet stressramt eller har diverse udfordringer i livet. Ubalancer, hvad enten det er fysisk eller psykisk, dræner nemlig vores energi.

Hvis du har brug for at se lidt om nogle af de symptomer på dysfunktioner/ubalancer, jeg ofte møder i klinikken, kan du klikke HER.

Klik på linket hvis du gerne vil se mere om mine forskellige behandlingsformer .

Hvis du allerede ved, hvilken/hvilke af mine behandlinger du søger mere info om, kan du se nærmere på en/flere af de følgende links: fysiurgisk massage, antistress/wellness massage, kranio sakral terapi (KST), kropsterapi/-behandling, coaching samt stresscoaching.

Harmoni i livet fysisk som psykisk handler dybest set om livskvalitet.

Da netop det at forbedre folks livskvalitet er én af mine mærkesager og jeg derfor altid har det for øje, kan én eller flere af ovennævnte behandlingstyper være vejen til netop DIN livsharmoni. Harmoni i livet er det idéelle fundament for en god livskvalitet.

Derfor er mit firmanavn Livsharmonien.

Håber vi ses :-)